Wie is Immodrome uit Lubbeek?

De drijvende krachten achter Immodrome, zijn erkende vastgoedmakelaars Bride Peeters en Steven Nys, samen reeds 25 jaar actief in de vastgoedsector. Vastgoedkantoor Immodrome is gelegen in Lubbeek tussen Leuven en Diest. Van daaruit verkopen en verhuren ze woningen uit heel Vlaams-Brabant. Het kopen en verkopen van een onroerend goed is één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven. Maak daarom even tijd om hiervoor de juiste partner te zoeken, neem vrijblijvend contact op met uw vastgoedteam uit Vlaams-Brabant.


U kiest Immodrome,… u krijgt?

Een volledige, kwalitatieve en snelle dienstverlening zowel vóór, tijdens als na de verkoop van uw woning.
Een klantvriendelijke houding en professionele werkwijze in een zeer persoonlijk contact en een vertrouwelijke sfeer. Alles gebeurt met heel veel zorg en aandacht!
Opvolging en begeleiding tot bij het verlijden van de notariële akte o.a. bezoeken aan het onroerend goed, de onderhandelingen en de ondertekening van de verkoopsovereenkomst. Het is van essentieel belang dat uw vastgoedmakelaar beschikt over voldoende kennis aangaande de fiscale, juridische en commerciële aspecten waarmee de eigenaar, koper of huurder geconfronteerd wordt. Een aan- of verkoop is niet meer zo eenvoudig als vroeger, door de voortdurend wijzigende wetgeving en de complexiteit van elk dossier, komt de hulp van Immodrome u ongetwijfeld van pas!

 

Waarom uw huis verkopen of verhuren bij vastgoedmakelaar Immodrome uit Lubbeek?

Immodrome is als vastgoedspecialist in Lubbeek (Vlaams-Brabant) de aangewezen vastgoedmakelaar om “vraag en aanbod” binnen het vastgoed samen te brengen. Als immospecialist in de regio Lubbeek hebben we de kennis, opleiding en de nodige commerciële flair om uw woning met succes te verkopen aan de juiste prijs.

Wij kunnen u van dienst zijn voor de waardebepaling van uw eigendom, de presentatie van uw woning bij de potentiële klanten, hulp bij het opstellen van documenten, pro actief oplossingen bieden bij mogelijke struikelblokken en zoveel meer.
Ontdek hieronder meer over de troeven en service die wij u bieden.

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons