Diensten

GRATIS WAARDEBEPALING

Indien U uw eigendom wil verkopen of verhuren, is het mogelijk, dat wij op uw verzoek ter plaatse langskomen om een indicatie te geven, van de verkoop/verhuurwaarde. Aan de hand van een correcte berekening, zorgen wij voor een professionele evaluatie van uw eigendom in de vastgoedmarkt. Een van de grootste problemen bij de verkoop van een woning is dat de vraagprijs moet overeenkomen met de marktwaarde.

Woningen die juist geprijsd zijn, zowel in lagere als in de hogere prijsklasse, worden volgens onze ervaring na zes tot twaalf weken verkocht. Een te hoge vraagprijs maakt dat de woning niet verkocht geraakt, ook niet aan de vooropgestelde verkoopprijs door de makelaar, men zegt dan ook wel eens in vastgoedtermen “de woning is verbrand”.

Verschillende kandidaat- verkopers laten zich bij de keuze van hun makelaar verleiden door de prijzen, die worden vooropgesteld. Verkopers laten zich al te gemakkelijk overhalen door mooie maar niet haalbare vraagprijzen.

Wenst u een gratis waardebepaling om uw woning te verkopen of te verhuren regio Lubbeek, Leuven, Aarschot , kortom vlaams brabant? 

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons